TeklifBorsasi.Com Son Eklenen İşler
.

6 Eylül 2014 Cumartesi

TeklifBorsasi.com Web Sitesi bana evden eve nakliye firması bulmak için yardımcı oldu

Kısıtlı bir bütçem var. Evimi Kime taşıtacağımı bilmiyordum. TeklifBorsasi.com Web Sitesi bana evden eve nakliye firması bulmak için çok yardımcı oldu.
http://www.teklifborsasi.com/pazar/tezgah/23/nakliye-tasimacilik-evden-eve-kurye.html

Artık yeni satın aldığımız evimize taşınma zamanı gelmişti. Kısıtlı bir bütçemiz var ve hem eşyalarımıza zarar vermeden, hem de uygun fiyatla eşyalarımızı nasıl yeni evimize taşıtacağımızı bilmiyorduk. İnternette çok seçenek var, ama evden eve nakliye fiyatlarını öğrenmek için nakliye firmalarının hepsini ayrı ayrı aramak çok vakit alıyor. Ayrıca kimse görmeden fiyat vermiyor. Tüm nakliyecileri evimize davet edip göstermek te ayrıca çok zaman alıyor. Üstelik çoğu nakliyeci gelince o kadar yüksek nakliye fiyatı veriyor ki, zaten karşılamamız mümkün değil. Bir firma ev eşyamızı taşımaya 1.200TL fiyat veriyor, diğer firma 4.000TL fiyat veriyor. Çok yüksek nakliye fiyatı veren firmalarla boşuna zaman kaybediyoruz. Hem eşim, hem de ben çalışıyoruz. Çalışan bir kadın veya çalışan bir aile için nakliyeci bulmak ne kadar zormuş meğer! 
Neyse ki imdadımıza www.TeklifBorsasi.com sitesi yetişti. Eşimin bir arkadaşının tavsiye ettiği bu siteye 2 dakikada üye olduk. Sonra da "ihale aç" düğmesini tıklayarak eşyamızı tarif ettik, birkaç tane de resim ekledik. "Gönder" dedikten sonra TeklifBorsasi.com sitesinin müşteri temsilcisi bizi aradı. Belli ki bizim gerçek kişi olup olmadığımızı kontrol ediyorlar ve nakliyecilerin bize mesajla soracakları "kaçıncı kattan kaçıncı kata, asansör var mı?" gibi soruları soruyorlar. Böylece her iki taraf ta boşuna vakit kaybetmiyor. İhalemiz açıldıktan 2-3 saat sonra teklifler gelmeye başladı. Teklif veren firmanın ismini tıkladığımızda o firmanın profilini inceleyebiliyoruz, fiyatını görebiliyoruz. Varsa o firmayla ilgili daha önce eşyasını taşıtmış kişilerin yorumlarını okuyabiliyoruz, referanslarını görebiliyoruz, resimlerden bize uygun bir firma olup olmadığını inceleyebiliyoruz. Çok yüksek fiyat veren firmaları hemen eleyebiliyoruz, boşuna vakit kaybetmemiş oluyoruz. Böylece gelen onlarca teklif arasında, bir kaç tane firmada karar kıldık ve sadece onları çağırıp onlar arasından daha güvenilir bulduğumuzu seçtik. Böylece evden eve nakliye işimizi olabilecek en ucuza, en iyi nakliye firmasına yaptırmış olduk. www.TeklifBorsasi.com sitesi, gerçekten de evden eve şehir içi veya şehirler arası nakliye firması bulmak için çok güzel bir site. Herkese tavsiye ediyorum.

Bu linke tıklayarak siz de hemen evden eve nakliye firmalarından teklif alabilir, en iyi nakliye firmasını, en ucuz nakliye firmasını kolayca bulabilirsiniz:   http://www.teklifborsasi.com/pazar/tezgah/23/nakliye-tasimacilik-evden-eve-kurye.html




***************************************************************************************




Kelimeler: 
evden eve nakliye, evden eve,ev eşyası nakliye,ev eşyası nakliyesi, 2+1 ev eşyası, nakliyeci,kamyon,kamyoncu,nakliye firması,nakliye firmaları,nakliyeci aranıyor,nakliyeci arıyorum,nakliye fiyatları,evdeneve nakliye fiyatı,nakliye firmaları,nakliye taşeronu, transport, lojistik, lojistik firmaları, lojistik fiyatları, kuru yük, nakliye, nakliyeci, kamyoncu, Evden Eve Evden Eve Nakliyat, Nakliyat Talep Formu, Ücretsiz Expertiz, nakliyat Müşteri Yorumları, Anadolu Yakası evden eve nakliyat, Avrupa Yakası evden eve nakliye, Avcılar Evden Eve Nakliyat, Bağcılar Evden Eve Nakliyat, Arnavutköy Evden Eve Nakliyat, Bahçelievler Evden Eve Nakliyat, Bakırköy Evden Eve Nakliyat, Başakşehir Evden Eve Nakliyat, Beşiktaş Evden Eve Nakliyat, Beylikdüzü Evden Eve Nakliyat, Gaziosmanpaşa Evden Eve Nakliyat, Esenyurt Evden Eve Nakliyat, Küçükçekmece Evden Eve Nakliyat, Silivri Evden Eve Nakliyat, Bayrampaşa Evden Eve Nakliyat, Beyoğlu Evden Eve Nakliyat, Büyükçekmece Evden Eve Nakliyat, Çatalca Evden Eve Nakliyat, Eyüp Evden Eve Nakliyat, Fatih Evden Eve Nakliyat, Güngören Evden Eve Nakliyat, Kağıthane Evden Eve Nakliyat, Zeytinburnu Evden Eve Nakliyat, Sefaköy Evden Eve Nakliyat, Yenibosna Evden Eve Nakliyat, Güneşli Evden Eve Nakliyat, Küçükköy Evden Eve Nakliyat, Okmeydanı Evden Eve Nakliyat, 4.Levent Evden Eve Nakliyat, Alibeyköy Evden Eve Nakliyat, Habibler Evden Eve Nakliyat, Merter Evden Eve Nakliyat, Yeşilpınar Evden Eve Nakliyat, Adalar Evden Eve Nakliyat, Ataşehir Evden Eve Nakliyat, Çekmeköy Evden Eve Nakliyat, Kadıköy Evden Eve Nakliyat, Kartal Evden Eve Nakliyat, Maltepe Evden Eve Nakliyat, Pendik Evden Eve Nakliyat, Sancaktepe Evden Eve Nakliyat, Sultanbeyli Evden Eve Nakliyat, Şile Evden Eve Nakliyat, Tuzla Evden Eve Nakliyat, Gebze Evden Eve Nakliyat, Etiler Evden Eve Nakliyat, Sultançiftliği Evden Eve Nakliyat, Haznedar Evden Eve Nakliyat, Mecidiyeköy Evden Eve Nakliyat, Florya Evden Eve Nakliyat, Kasımpaşa Evden Eve Nakliyat, Yeşilköy Evden Eve Nakliyat, Bahçeşehir Evden Eve Nakliyat, Esentepe Evden Eve Nakliyat, Beşyüzevler Evden Eve Nakliyat, Yeşilyurt Evden Eve Nakliyat, Atakent Evden Eve Nakliyat, Bebek Evden Eve Nakliyat, Avrupa Yakası Evden Eve Nakliyat, Anadolu Yakası Evden Eve Nakliyat, İstanbul Evden Eve Nakliyat, Şehirler Arası Evden Eve Nakliyat, Ege Bölgesi Evden Eve Nakliyat, Akdeniz Bölgesi Evden Eve Nakliyat, Marmara Bölgesi Evden Eve Nakliyat, Karadeniz Bölgesi Evden Eve Nakliyat, İçanadolu Evden Eve Nakliyat, Doğuanadolu Evden Eve Nakliyat, Güneydoğu Anadolu Evden Eve Nakliyat, Sarıyer Evden Eve Nakliyat, Esenler Evden Eve Nakliyat, Şişli Evden Eve Nakliyat, Sultangazi Evden Eve Nakliyat, Halkalı Evden Eve Nakliyat, İkitelli Evden Eve Nakliyat,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder