TeklifBorsasi.Com Son Eklenen İşler
.

2 Eylül 2014 Salı

İnternetten teklif vererek inşaat işleri alıp yapıyor!


İnternetten teklif vererek inşaat işleri alıp yapıyor!



Endüstriyel Dağcı olan Hakan Akın, TeklifBorsasi.com üzerinde "Rönesans" kullanıcı adıyla inşaat işleri alarak yapmaktadır.
(RÖPORTAJ TARİHİ: KASIM 2011)
Teklifborsasi.com’da verdiği tekliften dekorasyon işi aldı!
İnternet üzerinden tesadüfen rastladığı TeklifBorsasi.com’a yaklaşık ay kadar önce Rönesans kullanıcı adıyla üye olan Hakan Akın, üye olduktan iki ay sonra bir evin komple tadilat işini alarak başarıyla teslim etti.
Hakan Bey, TeklifBorsasi.com üzerinde inşaat sektöründe açılan ihalelere vermiş olduğu  teklifler sayesinde, onlarca yeni müşteriye ulaştı. Bunlardan birçoğu ile randevu yaparak görüşme ve pazarlıklar yaptı. Bazılarıyla fiyat veya detaylar yüzünden anlaşamayan Hakan bey, bununla beraber teklifborsasi.com üzerinden tanıştığı bazı müşterilerin işlerini yapmak için anlaştı ve aldığı işleri başarıyla tamamladı.
Normal şartlarda haftada bir tane ciddi, yeni müşteri ile konuşma imkânı bile bulsak seviniyoruz” diyen hakan akın,  “Genellikle müşterilerimiz, ya verdiğimiz reklamlardan, dağıttığımız broşürlerden ya da daha önce işini yaptığımız müşterilerin tavsiyesi üzerine bizi ararlar. İşimizi bırakıp ölçü almaya, fiyat vermeye gider, yarım veya tam günümüzü bu müşterinin ziyaretine ayırırız, kendi işlerimiz kalır, vakit ve yol parası harcarız. Bu müşterilerin de çoğu ya ciddi değildir. Ya sadece fiyat almak istiyordur ya da fiyatta veya şartlarda anlaşamayız, boşuna uğraşmış oluruz. Zaten sektörümüzde rekabet o kadar büyük ki, gittiğimiz 15 – 20 işten sadece bir tanesini alabiliyoruz!
Gerek işini yaptırmak isteyen normal halkın, gerekse taşeron arayan büyük firmaların TeklifBorsasi.com üzerinden açılmış olan ihaleler sayesinde, bir gecede yaklaşık 8-10 yeni müşteriye ulaşabildiğini, yaptırmak istedikleri işle ilgili sorular sorup, yapılacak olan işin resimlerine bakabildiğini söylüyor. Evinde veya işyerinde oturduğu yerden teklif verebildiğini, bu sayede yeni müşteriler ve para kazandığını söyleyen Hakan Bey, “TeklifBorsasi.com sizi normalde ulaşabileceğinizden çok daha fazla, hepsi de gerçekten bir işlerini yaptırmak isteyen müşteriye ulaştıran bir Pazar yeri..! Belki yine teklif verdiğim müşterilerden sadece bazılarının işlerini alabiliyorum, ama en önemlisi, bunlar için gerek zaman, gerek reklam, gerekse yol parası harcamıyorum!” Bir taraftan resimlerini, referanslarını, tanıtımını ekleyerek kendisi için çok ucuz bir reklam imkanı yakalayan Hakan Akın, diğer taraftan da kısa sürede çok sayıda müşteriye ulaşabildiğini söylüyor. Müşteriler, ihalesine teklif veren usta ve firmalardan profili en çok hoşuna giden, önceki müşterilerinden iyi puanlar almış olan veya fiyatı en ucuz olan en uygun bulduğu 2-3 tanesini seçip, sadece bu firmaları son pazarlıkları yapmak için çağırdığı için, gittiği müşterilerdeki şansının da artık %50’lere çıktığını anlattı. Müşteri ile ilk iletişime girdikten sonra devamını getirerek bu işlerden kendisine uygun olanını tercih etmenin artık kendisine bağlı olduğunu söyledi.
www.TeklifBorsasi.com internet sitesinde, yalnızca inşaat işleri değil, aynı zamanda dekorasyon, inşaat, çatı, boya, mimarlık, temizlik, bebek bakıcısı, yaşlı bakıcısı, parti planlama, catering, evden eve nakliye, özel ders, web programlama gibi hizmet sektöründeki diğer tüm işler için ihale açabiliyor, teklif verebiliyorsunuz.
Endüstriyel Dağcı!
Hakan Akın, aslında profili ve yaptığı iş ile de çok ilginç bir insan! Aynı zamanda dağcı olan Hakan Bey, yüksek binaların dış cephelerinde, endüstriyel dağcılık ve iple erişim teknikleri kullanarak iskele veya vinç gereksinimi olmadan istenilen uygulamaları yapabiliyor. Örneğin; Yağmur iniş borularının değişimi/tadilatı, balkon giderlerinin iniş borularına bağlantısı, panjur sökümü, montajı, klima sökümü/montajı, tabela montajı/sökümü, branda afiş giydirmesi, cam kaplı binaların dış cephe temizliği ve cam silme işleri de faaliyetleri arasında…
Kendisini çok iyi yetiştirmiş birisi olan Rönesans (Hakan Akın) bazı malzeme üreticisi firmaların uygulama sertifikalarına da sahip. Dış cephe ısı yalıtım sistemi, boya uygulama ustalığı, yapı kimyasalları uygulamaları ve beton dere, teras, fayans altı ve bodrum kat rutubet ve nem yalıtımı konusunda bu bilgisi ve eğitimi ile çok sayıda iş yaparak büyük bir tecrübe edinmiş.

kelimeler: tadilat, dekorasyon, dekorasyoncu, usta, taşeron fiyatları, ihale, inşaat işleri, boya, boyacı, mantolama, dış cephe boya, mantolama fiyatları, mantolama ustası, mantolama taşeronu, evden eve nakliye, internetten nasıl iş bulunur, inşaat işi nasıl bulurum, dekorasyon ihalesi, dekorasyon teklifi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder