TeklifBorsasi.Com Son Eklenen İşler
.

2 Eylül 2014 Salı

8 Villa Projelerin Çizimi

8 Villa Projelerin Çizimi

BU İHALEYE TEKLİF VERMEK İÇİN HEMEN TIKLAYIN:

İzmir'in Seferihisar ilçesindeki arsamıza, yaklaşık 400er m2 8 adet arsa üzerine 120 şer m2 lik kapalı alana ait 8 adet havuzlu villa inşaa etmek istiyoruz. Bu projeyle ilgili bütün gerekli projelerin çıkarılması ve onaylarının alınması işleri için teklif toplanmaktadır. İmar durumu vb bilgiler şöyledir:
...
Referansları ve iletişim bilgileri, firma tanıtım profilinde yazmayan firmaların teklifleri dikkate alınmayacaktır. Tekliflerinizi her şey dahil fiyat olarak veriniz ve site üzerinden mutlaka detaylı olarak bildiriniz. Referansları olan, uygun firmalara geri dönüş yapılacaktır.


********
Kelimeler:
Proje, mimari proje, mimari proje çizdirilecektir,proje çizdirilecektir,tadilat, yeni bina inşaatı, dekorasyon, mimar aranıyor, mimar, mimarlar, mimarlık, mimarlık firması aranıyor,proje çizdireceğiz, proje çizimi için teklif, mimari proje, mimarlı firmaları, proje fiyatları, mühendis, mühendislik, mühendisler, inşaat mühendisi aranıyor, inşaat projesi, statik proje, mekanik proje, tesisat projesi, elektrik projesi, çelik projesi, bina projesi, proje çizimi, proje çizdirilecek, bina projesi,
Malzeme: Usta/Firma ya Aittir.
İhale Numarası : 6992
Bütçe : 5.001 - 30.000  TL 
Şehir : İzmir
İlçe : Seferihisar
Açılış Tarihi : 28.08.2014 16:26:40
Kapanış Tarihi : 25.09.2014 0:00:00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder